Apunasi kaikissa antenniasioissa 045 357 3118

Antennihuolto ja -korjaus

TV-, radio- ja satelliittiantennien huolto- ja korjauspalvelut

Ammattilaisemme paikallistavat ja korjaavat tv-, radio- sekä satelliittikanavien vastaanotossa esiintyvät viat, järjestelmän koosta riippumatta. Lähtökohtanamme on kaikissa huolto- ja korjaustöissä se, että vanha järjestelmä huolletaan parhaalla mahdollisella tavalla, jotta sen elinikä saadaan venytettyä mahdollisimman pitkäksi.

Pätkivien ja pikselöityvien tv-kanavien korjaus

Yli 99 prosenttia vastaanotossa esiintyvistä häiriöistä johtuu itse antennijärjestelmästä; kanavien pikselöityminen, pysähtely, satunnainen katoileminen sekä monenlaiset muut häiriöt voivat johtua yhden tai useamman tekijän summasta. Koska vian aiheuttavia osia voi olla monia (antenni, vahvistin, kaapelointi, liitokset tai jakoverkon komponentit), käyttävät asentajamme vian paikallistamiseen nykyaikaista mittalaitteistoa, joka kertoo kaiken, mitä antennijärjestelmässä tapahtuu.

Myrskyvaurioiden korjaus

Joskus kovat myrskytuulet, ukkoset tai vaikkapa antennien päälle kertynyt raskas lumikerros vaurioittavat antenneja tai muita järjestelmään liittyviä komponentteja. Meiltä saat asiantuntevan asentajan korjaamaan aiheutuneet vauriot ja minimoimaan vahinkojen toistumisen tulevaisuudessa. Teemme sujuvaa yhteistyötä vakuutusyhtiöiden kanssa, jotta vahinkojen korvauskäsittely olisi sinulle mahdollisimman vaivatonta.

Kun haluat varmistua, että kaikki antennijärjestelmässä olevat viat tulee yhdellä huoltokerralla korjattua - ota yhteyttä meihin!